Deuren van Bristol in Weert blijven definitief gesloten

Economie Reageer 1 min. leestijd

Veel bezoekers van de binnenstad in Weert hebben het al gezien: de rode bedankposter op de ramen. De vestiging van Bristol in Weert is gesloten en blijft dat ook. Bristol heeft namelijk het voornemen om alle winkels in Nederland te sluiten zo werd deze week bekend. De winkel in Weert is inmiddels volledig leeggeruimd.

In sommige Nederlandse Bristol-winkels is de leegverkoop nog bezig, maar ook voor deze winkels staat een definitieve sluiting in het verschiet. Eigenaar Euro Shoe ziet geen toekomst meer in de Nederlandse Bristol-winkels. Voor de Belgische winkels is een koper gevonden, zo meldt de NOS.

De winkelketen verkeerde in financieel zwaar weer. De corona-crisis zorgde ervoor dat de winkel verder in de problemen kwam en er geen redden meer aan was.

De Bristol-winkel in Weert was jarenlang in de Beekstraat gevestigd. In 2020 verhuisde de vestiging van de Beekstraat naar de Nieuwe Markt, in het pand waar tot april 2016 de V&D was gevestigd. In juni van dit jaar startte de totale uitverkoop van de Bristol in Weert waarna de deuren sloten.

Deel dit bericht
Geef reactie