Divers talent in de spotlights tijdens Slagroom & Pudding Festival

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Gisteren vond de tweede editie van het Slagroom & Pudding Festival plaats, dit keer op de nieuwe locatie: het Sint Raphaëlpad bij Theater de Huiskamer. Ondanks de regenbuien die af en toe vielen, bleef de sfeer fantastisch. Muziekliefhebbers kwamen samen om te genieten van een gevarieerde line-up van lokaal talent.

Diversiteit aan bands

De line-up van dit jaar bestond uit: N.T.B., Oscar and Guy(s), Brakke Bars, Hennie Jr and the Passive Aggressive Karins, Jule, Denver Kicks, Middle Green, Renee en Tessa, Känterß und Pieëterß, Das Wiedersehen?, BVB, No Denial, Kane Probleem, en de Ad Hoc Karaokeband.

Laagdrempelig

Het Slagroom & Pudding Festival heeft opnieuw bewezen een laagdrempelig podium te bieden voor nieuw talent uit onze regio. Iedereen, ongeacht ervaring, kreeg de kans om zijn of haar muzikale vaardigheden te tonen. De nieuwe locatie bleek een groot succes, met voldoende ruimte voor zowel artiesten als bezoekers om te genieten van de optredens.

Ondanks de regenbuien bleef het publiek trouw aan de artiesten. Gewapend met paraplu’s en regenjassen, genoten zij van de muziek en de uitstekende sfeer. De regen versterkte zelfs het gevoel van saamhorigheid. Dit droeg weer bij aan de knusse festivalervaring.

Enthousiaste wethouder

Ook wethouder Michèle Ferrière was aanwezig en deelde haar enthousiasme via Facebook: “Super gezellig en ongelooflijk gaaf hoeveel jong muzikaal talent Gemeente Weert rijk is!” Dit belooft veel goeds voor een mogelijke derde editie van het Slagroom & Pudding Festival.


Een fotobijdrage van Johan Horst

Deel dit bericht
Geef reactie