Dol-fijn nieuws voor kermis Budel; Bootjesmolen is weer compleet

Opmerkelijk Reageer 2 min. leestijd
Foto via Ons Oss

De kermis in Budel dreigde even met een incomplete attractie te starten, maar gelukkig is de gestolen dolfijn van de nostalgische Bootjesmolen weer terug. De dolfijn, een belangrijk onderdeel van de attractie van kermisexploitant Geert Eeringa, werd eerder deze week gestolen op de kermis van Oss.

Tot grote opluchting is de dolfijn woensdag teruggebracht, aldus de lokale website Ons Oss. Hierdoor zal de Bootjesmolen komend weekend weer in volle glorie te zien zijn op de kermis in Budel en wellicht ook later in september tijdens de kermis in Weert.

Spijt

Woensdagochtend beleefde Geert Eeringa een moment van opluchting en vreugde toen zijn vrouw de dolfijn, zorgvuldig ingepakt en onbeschadigd, terugvond. Bij de dolfijn werd zelfs een doosje chocolade en een excuusbriefje achtergelaten, waarin de daders hun spijt betuigden. Eeringa heeft besloten om geen verdere stappen te ondernemen en de aangifte in te trekken.

Kermis Budel

De kermis in Budel gaat zaterdag 24 augustus van start en duurt tot en met woensdag 28 augustus. Met meer dan 30 attracties, waaronder een draaimolen, botsauto’s en natuurlijk de nostalgische Bootjesmolen, belooft het weer een feestelijke week te worden. Burgemeester van Kessel opent de kermis officieel op zaterdag om 19.00 uur.

Vuurwerkshow

Naast de attracties kunnen bezoekers genieten van diverse eettentjes en gezellige muziek verzorgd door de plaatselijke horeca. Ter afsluiting van de kermis vindt er op woensdagavond een spectaculaire vuurwerkshow plaats, mede mogelijk gemaakt door de kermisexploitanten en lokale ondernemers.

Deel dit bericht
Geef reactie