Eerste editie Weerter Dance Party voor basisscholieren

Kinderen Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

“Het wordt hoog tijd dat onze kinderen net zo’n leuke tijd beleven als wij vroeger!”, aldus Melanie en Anouk, beide moeder van twee kinderen. Vanaf volgende maand organiseren zij elke tweede vrijdag van de maand de Weerter Dance Party voor kinderen van 9 t/m 13 jaar.

“Tegenwoordig zitten onze kinderen steeds meer op hun iPad of telefoon. Dat komt volgens ons ook doordat er weinig alternatieven zijn”, aldus Melanie en Anouk. “Daarom hebben wij het initiatief genomen om de Weerter Dance Party te organiseren.”

De Weerter Dance Party is een leuke avond uit voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. De inloop is tussen 19.00 en 19.30 uur en eenmaal binnen mogen de kinderen tot 22.00 uur niet meer naar buiten. Dit om hun veiligheid te waarborgen: vrijwilligers houden gedurende de avond toezicht op de kinderen om ervoor te zorgen dat zij geen alcohol gebruiken, niet roken en zich netjes gedragen.

Een dj zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond met bekende TikTok-liedjes. Verfrissende drankjes en lekkere versnaperingen zijn verkrijgbaar aan de bar. Er is in eerste instantie plek voor zo’n 250 kinderen.

De eerste editie van de Weerter Dance Party vindt plaats op vrijdag 13 september 2024 in Buurthuis Moesel, aan de Christinelaan 25 in Weert. Kaartjes zijn in de voorverkoop voor € 5,- verkrijgbaar door een appje te sturen naar 06-46338422. Last-minute feestgangers kunnen aan de kassa nog een kaartje kopen voor € 7,-.

Deel dit bericht
Geef reactie