Els viert 50-jarig jubileum bij HEMA Weert

Felicitaties Reageer 2 min. leestijd

“Gisteren vierden we een zeer bijzondere mijlpaal binnen ons bedrijf: onze gewaardeerde collega Els is maar liefst 50 jaar in dienst!”, aldus René Witte, directeur van HEMA Weert.

“Op 19 augustus 1974, toen ons familiebedrijf nog werd geleid door opa Louis Witte, begon Els als verkoopster op afdeling 11, de afdeling persoonlijke verzorging. In de daaropvolgende jaren groeide ze uit tot de rots in de branding van onze administratie, een onmisbare schakel in ons succes.”

Els heeft drie generaties van de familie Witte zien komen en gaan, en met haar vastberadenheid, nauwkeurigheid en altijd opgewekte humeur, heeft ze volgens René een enorme bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. “Van de tijd van cashbetalingen en bonnencontrole tot de moderne, geautomatiseerde processen van vandaag, Els heeft het allemaal meegemaakt. We zijn ontzettend trots en dankbaar voor haar ongeëvenaarde inzet en toewijding gedurende al deze jaren.”

“Els, van harte gefeliciteerd met dit gouden jubileum! We hopen dat je de komende maanden met evenveel plezier afrondt als waarmee je al die jaren hebt gewerkt. We kijken ernaar uit om binnenkort nog uitgebreider stil te staan bij jouw unieke dienstverband en jouw welverdiende pensioen!”, aldus René namens zichzelf en Els’ collega’s.

Deel dit bericht
Geef reactie