Oefenwedstrijd Fortuna Sittard en TOP Oss in Nederweert-Eind

Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (AllaSerebrina)

Nederweert-Eind – Op woensdag 4 september staat er een oefenwedstrijd op het programma tussen Fortuna Sittard en TOP Oss. Deze wedstrijd, die om 13.00 uur begint, wordt gespeeld op het terrein van Eindse Boys in Nederweert-Eind. Toegang is gratis.

Fortuna Sittard wil positieve start voortzetten

Fortuna Sittard begon het eredivisieseizoen sterk en is vastbesloten om deze lijn door te trekken. De huidige interlandperiode biedt een uitgelezen kans om de positieve sfeer binnen het team te behouden. Daarom speelt Fortuna Sittard op 4 september een oefenwedstrijd tegen TOP Oss, een team uit de Keuken Kampioen Divisie.

TOP Oss klaar voor de uitdaging

TOP Oss, onder leiding van oud-Fortuna trainer Sjors Ultee, kende een solide start van het seizoen. Het team heeft een flinke metamorfose ondergaan, met tien vertrekkende spelers en even zoveel nieuwkomers. Tot nu toe pakt deze vernieuwing goed uit, wat de wedstrijd op 4 september extra interessant maakt.

Oefenwedstrijd

De oefenwedstrijd vindt plaats op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind, met een aanvangstijd van 13.00 uur. Bezoekers kunnen rekenen op een geopende kantine voor een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden op www.eindseboys.nl.

Deel dit bericht
Geef reactie