Jeu de boules en Franse muziek bij Hoeve Lieshout

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Hoeve Lieshout

Op zaterdag 17 augustus aanstaande duurt de vakantie voor liefhebbers van Franse spellen, muziek en wijnen bij Hoeve Lieshout nog even voort. Dan vindt de officiële opening plaats van de twee Pétanque-banen die hier onlangs zijn aangelegd.

De banen zijn op verzoek van en in samenwerking met Pétanque Club Weert gerealiseerd. Deze club werd in maart 1995 opgericht en beschikt over een clubgebouw met 23 banen bij De Lichtenberg. In de wintermaanden wordt er gespeeld op de 12 binnenbanen die gelegen zijn in een verwarmd paviljoen. De club telt momenteel zo’n 80 leden, die ook graag eens een wedstrijdje buiten de deur zouden spelen.

Om die reden hebben de leden hun kennis en vlijt ingezet om samen met Hoeve Lieshout twee nieuwe banen te realiseren. Niet alleen voor de club zelf, maar ook voor gasten die Hoeve Lieshout bezoeken.

Op zaterdag 17 augustus om 10.30 uur vindt de officiële opening van de banen aan de Breijbaan 30 in Weert plaats. Aansluitend is er een workshop voor belangstellenden en de mogelijkheid om zelf een potje te spelen. Vanaf 15.00 uur verzorgt Kepel Gootgemootj een muzikale middag die bol staat van de Franse chansons en ludieke acts. Tijdens deze middag is Vinea Wine Events aanwezig om de aanwezigen te laten genieten van diverse Franse wijnen.

Deel dit bericht
Geef reactie