Jongedame vast in schommel tijdens maken van TikTok-video

112 Reageer 1 min. leestijd

Woensdag omstreeks 13.45 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een bijzondere calamiteit in een speeltuintje op de hoek van de Van Halenstraat en Lamert Goofersstraat. Een jongedame zat vast in een kinderschommel tijdens het maken van een TikTok-video.

Samen met haar vrienden had de jongedame besloten om een video op te nemen waarin zij in de schommel plaatsnam. Wat als een leuke opname begon, eindigde in een benarde situatie toen bleek dat uit de schommel komen een stuk moeilijker was dan erin gaan. Na meerdere mislukte pogingen om zichzelf te bevrijden, werd de brandweer ingeschakeld voor hulp.

Twee brandweerlieden arriveerden snel ter plaatse met een Snel Interventievoertuig (SIV). Na enige inspanning en het nodige duw- en trekwerk wisten zij de jongedame uit haar benarde positie te bevrijden. Hoewel ze goed vastzat en wat pijn had, kwam ze er met de schrik en waarschijnlijk enkele blauwe plekken vanaf.

Ondanks de pijnlijke ervaring, heeft de jongedame nu in ieder geval een bijzondere levenservaring én een uniek verhaal voor op TikTok. Het is overigens niet de bedoeling dat andere mensen dit gaan nadoen.

Bekijk een video: https://youtu.be/hSkwDkJ38q0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie