Kinderen uitgenodigd om BAL aan te moedigen

Kinderen Reageer 2 min. leestijd

Aanstaande woensdag 28 augustus stroomt sporthal Boshoven weer vol met basketballers én hun kleine fans. Na twee succesvolle edities is Humankind namelijk wederom met alle bso-kinderen aanwezig bij de laatste thuisoefenwedstrijd van de heren 1 van Basketbal Academie Limburg (BAL). Ook andere kinderen zijn welkom om de basketballers te komen toejuichen en deel te nemen aan de minidisco en een wedstrijdje basketbal darts.

De heren 1 van BAL spelen woensdag 28 augustus om 15.30 uur tegen de Belgische club Hubo Limburg United. Vanuit de bso’s van Humankind zullen er zo’n 80 kinderen en begeleiders aanwezig zijn om het Weerter team naar de overwinning te juichen. Een aantal van hen zullen mee mogen lopen met de line-up.

Fit&Fun, het sport- en beweegteam van Humankind kinderopvang, organiseert in de rust een minidisco en nodigt de kinderen uit om deel te nemen aan een wedstrijdje basketbal darts. Ook zal mascotte Dribbel niet ontbreken en is er na de wedstrijd de mogelijkheid om met de spelers en coach op de foto te gaan en een handtekening te bemachtigen.

Niet alleen de kinderen van de bso’s van Humankind zijn welkom, maar iedereen die geïnteresseerd is. De toegang is gratis en iedereen mag deelnemen aan de activiteiten die door Humankind worden georganiseerd. “Samen met Weert juichen we de spelers naar de overwinning in de laatste oefenwedstrijd thuis voordat de competitie weer gaat starten!”

Deel dit bericht
Geef reactie