Man richt midden in de nacht ravage aan in Nederweert

112 2 reacties 2 min. leestijd

Nederweert – Afgelopen nacht is in Nederweert een man volledig door het lint gegaan. Dezelfde man werd recent ook al aangehouden voor vernieling, nadat hij meerdere ruiten had ingegooid in een wooncomplex op de hoek van de Beatrixstraat en Ospelseweg.

De man richtte deze keer nog meer schade aan door wederom ruiten in te gooien, dit keer ook bij een andere bewoonster. Vervolgens gooide hij zijn volledige huisraad door de ramen naar buiten, waardoor er een flinke ravage op straat ontstond.

Op de vlucht

De buurtbewoonster waarbij de ruiten werden ingeslagen, vluchtte in paniek naar buiten. Ze is zwaar ontdaan en durft niet meer terug naar haar woning. Ook andere bewoners van het complex vluchtten naar buiten door het geschreeuw en troffen de ravage aan. Zij belden direct het alarmnummer.

Huisraad op bestelbus

Stoelen en ander meubilair vlogen naar buiten op de Ospelseweg, waarbij een geparkeerde bestelbus aan de Ospelseweg zwaar beschadigd raakte. De ruiten van de bus sneuvelden, de koplampen gingen kapot en de bus zit vol met deuken. De eigenaar van de bus kan door de schade voorlopig niet aan het werk, aangezien de meeste garages gesloten zijn vanwege de vakantieperiode. Hij was hierdoor zeer aangedaan.

Onder invloed

De man, die onder invloed van drugs en alcohol bleek te zijn, is opnieuw aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Roermond. Een aannemer heeft in opdracht van de politie de rommel opgeruimd.

Bekijk een video: https://youtu.be/5qNpuXK_I-k

Deel dit bericht
2 reacties