Marktconcerten feestelijk afgesloten met Big Band Budel

Evenementen Reageer 2 min. leestijd
Marktconcert | Fotograaf: Theo Van de Winkel

Tijdens de maanden juli en augustus veranderde de Markt in Weert elke donderdagavond in een levendig muziekplein. Verschillende muziekgezelschappen traden op, waardoor zowel het winkelend publiek als de terrasbezoekers konden genieten van sfeervolle live muziek tijdens de marktconcerten.

Een divers programma van marktconcerten

De reeks marktconcerten bood een breed scala aan muziekgenres, variërend van de shantygroep Aan Paol 60 tot de energieke Coconblazers. Een van de andere hoogtepunten tijdens deze concerten was het jaarlijks terugkerende Salsa Open Air, dat veel dansplezier bracht op de Markt. De afwisseling in het programma zorgde ervoor dat er voor iedereen iets te beleven viel tijdens de marktconcerten.

Gisteren, tijdens de laatste donderdagavond van deze zomerse concertreeks, zorgde Big Band Budel voor een spetterende afsluiting. Deze bigband, bestaande uit ongeveer 20 muzikanten en eigen zangers, werd ondersteund door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Hun veelzijdige repertoire paste perfect bij de feestelijke sfeer op de Markt en maakte de afsluiting van de marktconcerten onvergetelijk.

Aankomende evenementen

Hoewel de marktconcerten nu ten einde zijn, valt er binnenkort nog van alles te beleven in de Weerter binnenstad. Zo staan er binnenkort twee grote evenementen op het programma: het Cultureel Lint en natuurlijk Kermis Weert. Daarnaast viert de Muntpromenade haar 50-jarig bestaan.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

Deel dit bericht
Geef reactie