Muzikantendag in de Bosuil met workshops en vinylmarkt

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Muzikant | Foto via: De Bosuil

Op 1 september staat De Bosuil in Weert in het teken van muziek tijdens de speciale Muzikantendag. Dit evenement, dat plaatsvindt van 13.30 tot 18.00 uur, biedt een unieke kans voor zowel muzikanten als muziekliefhebbers om zich te verdiepen in hun passie en nieuwe vaardigheden op te doen.

Muzikantendag

De Muzikantendag brengt een inspirerend programma met diverse workshops, gegeven door ervaren professionals uit de muziekindustrie. Zo zal Michael Schack, bekend van zijn werk met Milk Inc., zijn expertise delen tijdens een workshop over e-drums. David Piedfort, gitarist bij de Guy Swinnen Band, verzorgt een masterclass over slide gitaar. Deze sessies bieden waardevolle tips en technieken voor iedereen die zijn muzikale talent wil aanscherpen.

Vinylmarkt

Daarnaast is er tijdens de dag een vinylmarkt waar muziekliefhebbers bijzondere platen kunnen ontdekken, zorgvuldig samengesteld door Los Perros en Nevermind Music. Dit is een uitgelezen kans om je platencollectie uit te breiden met unieke vondsten.

Nieuwste muziekinstrumenten

Ook biedt De Bosuil de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste muziekinstrumenten en apparatuur. Diverse merken presenteren hun producten en geven demonstraties, waardoor bezoekers de kans krijgen om innovaties uit de muziekindustrie van dichtbij te ervaren.

Backstage talks

Voor degenen die hun carrière in de muziek willen versterken, worden er informatieve backstage talks gehouden. Deze sessies gaan in op hoe je als muzikant kunt opvallen, zichtbaar blijft in de sector en waar je subsidies kunt aanvragen voor het maken van je eerste plaat. Experts van Pop in Limburg, het Jan Smeets Fonds, De Popcoördinator Weert en de junior marketeer van De Bosuil delen hun inzichten en advies.

Entree

De Muzikantendag in De Bosuil belooft een boeiende dag te worden vol muziek, kennis en nieuwe contacten. De toegangsprijs van deze dag is slechts 5 euro. Voor een muzikant kan deze dag erg waardevol zijn.

Meer informatie

Het Jan Smeets Fonds, dat Limburgse muzikale talenten ondersteunt, maakt deze dag mede mogelijk. Voor meer informatie, bezoek de website van De Bosuil: De Bosuil Muzikantendag.

Deel dit bericht
Geef reactie