Oliebollen brengen kermisgevoel bij bewoners Sint Joseph Nederweert

Human interest Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Maandagmiddag genoten de bewoners en het personeel van Zorgcentrum Sint Joseph in Nederweert van heerlijke oliebollen. Deze traktatie werd aangeboden door de kermisexploitanten en de wethouders Carla Dieteren en Jorik Franssen, ter gelegenheid van de kermis die in het dorp is neergestreken.

Het ouderwetse kermisgevoel

Twee grote dozen, gevuld met zakken verse oliebollen, werden met veel enthousiasme binnengebracht bij Zorgcentrum Sint Joseph. Deze lekkernijen brachten het nostalgische kermisgevoel naar boven. “De bewoners waren zichtbaar blij,” vertelt wethouder Carla Dieteren. “Het was mooi om te zien hoe ze weer enthousiast spraken over de kermis.”

De gemeente Nederweert hecht veel waarde aan het betrekken van alle inwoners bij activiteiten, ongeacht hun leeftijd. “Iedereen in Nederweert moet kunnen meedoen en zich betrokken voelen,” benadrukt Dieteren. Het uitdelen van oliebollen sluit naadloos aan bij deze visie.

Video-impressie

In de video is te zien hoe wethouder Carla Dieteren, samen met een kermisexploitant, de bewoners en het personeel van Zorgcentrum Sint Joseph verrast met verse oliebollen.

Bekijk de video: https://youtu.be/qD93e79xnXY

Deel dit bericht
Geef reactie