Parkflat viert 50-jarig bestaan met feestelijke barbecue

Algemeen Reageer 3 min. leestijd

Zondagmiddag 4 augustus werd het 50-jarig bestaan van de Parkflat in Weert gevierd met een feestelijke barbecue op het voorplein van het gebouw. Bewoners genoten van koffie met vlaai en vier bewoners, die al 50 jaar in de Parkflat wonen, werden speciaal in het zonnetje gezet. Deze bewoners zijn mevrouw Moonen, mevrouw Vercoelen, mevrouw Langeslag en mevrouw Rutten. Zij ontvingen mooie boeketten bloemen en wat lekkers.

Het jubileum stond in het teken van verbroedering en verbinding. Peter Strijbos, die al 36 jaar actief is als huismeester, sprak over zijn ervaringen en herinneringen in al die jaren. In juni 2013 vierden ze ook het 25-jarig bestaan, wat destijds volgens Peter een geweldige receptie was.

Marloes Vercoelen: 50 jaar in Parkflat

Marloes Vercoelen is sinds 15 juni jongstleden 50 jaar woonachtig in de Parkflat aan de Hoogpoort. Zij kwam destijds met haar man, die hoofdonderwijzer was van een school, wonen in het appartement, dat toen verhuurd werd door Wilma. Ondanks dat zij nu afhankelijk is van thuiszorg, blijft zij zelfstandig in de Parkflat wonen en geniet ze nog steeds van haar woning.

Ervaringen van mevrouw Moonen

Mevrouw Moonen deelde haar verhaal over hoe zij 50 jaar geleden met haar man verhuisde naar de Parkflat. Vanaf de eerste dag heeft zij het fijn gevonden om daar te wonen, mede dankzij de goede buren en de mooie omgeving. Ze geniet van de nabijheid van het haventje, het stadscentrum en de groene omgeving. De bewoonster herinnert zich ook de vele activiteiten en feesten die door de jaren heen zijn georganiseerd, waaronder de kermis, carnaval en natuurlijk het grote feest ter ere van het 25-jarig jubileum van huismeester Strijbos.

Mevrouw Rutten over haar komst naar de Parkflat

Mevrouw Rutten vertelde hoe zij in de Parkflat terecht is gekomen. Een vriend attendeerde haar op de nieuw gebouwde flats bij het stadspark, waarna zij besloot te verhuizen. Zij woont hier al die jaren met veel plezier en waardeert de fijne woonomgeving.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie