Peter Beeren en Corry Vaessen vieren gouden huwelijksjubileum

Felicitaties Reageer 2 min. leestijd

Vandaag, op 16 augustus 2024, vieren Peter Beeren en Corry Vaessen een bijzondere mijlpaal: het is precies 50 jaar geleden dat zij elkaar het ja-woord gaven. Dit gouden huwelijksjubileum markeert een halve eeuw van liefde, gedeelde herinneringen, en toewijding aan elkaar.

Peter Beeren, geboren in Eisden, België, heeft een bewogen jeugd gekend. Na het verlies van beide ouders werd hij als 3-jarige liefdevol opgenomen door de familie Schreurs-Clauwers in Weert, waar hij opgroeide op de Biest. Zijn passie voor het grafische vak bracht hem naar de grafische school, waarna hij bijna zijn hele werkende leven bij Koninklijke Smeets in Weert doorbracht. Naast zijn werk, heeft muziek altijd een belangrijke rol gespeeld in Peters leven. Als drummer speelde hij in tal van bands en is hij nog steeds actief in de band Steady State.

Corry Vaessen is geboren op Laar en bracht haar tijd deels door bij de nonnen op Leuken. Ze is een bekend gezicht in de Weerter horeca, waar ze in talloze cafés heeft gewerkt. Daarnaast was ze beheerster van het Gemeenschapshuis op Groenewoud en de Bosuil, waar ze tegenwoordig nog steeds actief is in het bonnenhok.

Samen hebben Peter en Corry drie kinderen en vijf kleinkinderen, die vandaag de gelegenheid aangrijpen om hen in het zonnetje te zetten. “Proficiat pap en mam, opa en oma! Dikke kus van ons!”.

Deel dit bericht
Geef reactie