Plaatsing nieuwe zuilen versterkt identiteit Weerter Boulevard

Economie 2 reacties 2 min. leestijd

Woensdag is de eerste herkenningszuil onthuld op de Weerter Boulevard. Deze nieuwe zuil staat nabij de T-splitsing van de Dr. Schaepmansstraat en De Savornin Lohmanstraat, schuin tegenover de brandweerkazerne. Deze onthulling markeert de eerste stap naar een meer uniforme en herkenbare uitstraling voor het bedrijventerrein.

De Weerter Boulevard beslaat namelijk het gebied langs de Roermondseweg, van Goeden Tweewielers tot aan Intratuin. Dit gebied omvat daarnaast zijwegen zoals de Moesdijk, De Savornin Lohmanstraat en de Doctor Schaepmanstraat. Ondernemers uit deze omgeving streefden dan ook naar een meer samenhangende en professionele uitstraling. Zo willen ze het terrein beter herkenbaar maken voor bezoekers en klanten.

Zuil Weerter Boulevard

Op de zuil prijkt niet alleen de naam van het bedrijventerrein, maar ook de verschillende bedrijfscategorieën die hier te vinden zijn. In de komende weken worden bovendien nog andere zuilen geplaatst. Daarnaast worden deze later dit jaar voorzien van verlichting, wat de zichtbaarheid in de avonduren aanzienlijk zal verbeteren.

Onthulling

Woensdag vond de officiële onthulling van de eerste zuil plaats. Dit gebeurde in het bijzijn van het bestuur van de Bedrijven Investeringszone (BIZ) Weerter Boulevard, Parkmanagement Weert, de uitvoerende bedrijven en wethouder Martijn van den Heuvel.

Samenwerking

Tijdens de ceremonie sprak de wethouder verder zijn waardering uit voor de inzet van de lokale ondernemers. Bovendien moedigde hij hen aan om hun samenwerking voort te zetten. “Er zijn weinig dingen die we in Weert niet zelf kunnen realiseren,” zei hij. “Laten we die samenwerking dan ook blijven benutten. Ik word hier heel erg blij van.”

Deel dit bericht
2 reacties