Politie zoekt getuigen aanranding Suffolkweg

112 Reageer 2 min. leestijd

Maandagochtend tussen 06.30 en 07.30 uur heeft er een aanranding plaatsgevonden in de omgeving van de Suffolkweg in Weert. De politie roept getuigen van dit incident op zich te melden.

Verdachte

De verdachte is na de aanranding gevlucht via de Odamolenstraat richting de Suffolkweg en door naar de Eindhovenseweg. Het gaat om een licht getinte man die een lichte (beige) broek droeg en een donkere hoodie met capuchon, mogelijk met bodywarmer. De man verplaatste zich op een zwarte (elektrische) fiets.

Heb jij meer informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Heb je één of meerdere personen gezien die zich verdacht gedroegen en/of voldoen aan het signalement? Heb je een onbekend voertuig gezien in je omgeving? Heb je informatie of gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien of gehoord? Heb je camerabeelden, foto’s of andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek?

Neem dan direct contact op met de politie Weert via telefoonnummer 0900-8844 of vul het reactieformulier in. Het registratienummer waarnaar je hierbij kunt verwijzen is 2024138594.

Aanranding en poging tot verkrachting op Molenakker

Eerder deze ochtend werd er ook al een getuigenoproep verstuurd vanwege een aanranding en poging tot verkrachting op Molenakker.

Deel dit bericht
Geef reactie