Politie zoekt getuigen steekincident Nieuwe Markt

112 Reageer 1 min. leestijd

De politie onderzoekt een incident waarbij een persoon op de Nieuwe Markt door mannen met een steekvoorwerp werd belaagd. Een verdachte is inmiddels aangehouden, de recherche is nog op zoek naar een tweede verdachte.

Incident

Donderdagavond rond 20.40 uur vroeg iemand een surveillerende agent om hulp op de Nieuwe Markt. Voor de ogen van de agent werd de hulpvrager aangesproken en daarna aangevallen door twee mannen. De agent probeerde hen uit elkaar te halen, wat niet lukte. Een van de verdachten duwde het slachtoffer en een ander stak met een voorwerp op de hulpvrager in. Aangezien de verdachte niet stopte met insteken op de hulpvrager was de politie genoodzaakt te schieten. Een verdachte raakte hierbij gewond.

De tweede verdachte is gevlucht en het slachtoffer ging er achter aan. Het slachtoffer is inmiddels teruggevonden. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte. Het gaat om een man met een getint uiterlijk en een donker shirt. De gewonde verdachte is met een schotwond, die niet levensbedreigend is, naar het ziekenhuis gebracht.

Tips

Heb jij informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Laat het de politie weten door het tipformulier in te vullen.

Deel dit bericht
Geef reactie