Probeer gratis creatieve cursussen bij de RICK Proefles 10-daagse

Kunst en Cultuur Reageer 3 min. leestijd
Les bij RICK - Foto via RICK

Ben je toe aan meer tijd voor jezelf? Wil je een nieuwe hobby ontdekken of gewoon creatief bezig zijn? Tijdens de Proefles 10-daagse, die plaatsvindt van 9 tot en met 19 september, kunnen volwassenen bij RICK verschillende kunstdisciplines gratis uitproberen. Gedurende deze tien dagen zijn er proeflessen beschikbaar in theater, dans, muziek en beeldende kunst. Het mooie is: je kiest zelf welke lessen je wilt volgen.

Bij RICK krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Of je nu graag in je eentje werkt of liever in groepsverband, er is voor ieder wat wils. Je kunt creatief avonturieren, even ontsnappen aan de dagelijkse sleur, en helemaal tot rust komen. Of je nu je vaardigheden wilt verbeteren of gewoon wilt ontdekken wat bij je past, tijdens de Proefles 10-daagse krijg je de kans om verschillende kunstvormen te verkennen. Zo krijg je een goed beeld van het aanbod en kun je bepalen welke cursus het beste bij jou aansluit.

Maak kans op een cultuurbeleving

Deelnemen aan de Proefles 10-daagse kan je inspireren om nog meer met cultuur te doen. Daarom maak je als deelnemer dagelijks kans op een cadeaubon ter waarde van 25 euro voor het Munttheater of 2 toegangstickets voor Museum W (mede mogelijk gemaakt door Museum W). Elke dag wordt er onder alle inschrijvingen een winnaar gekozen, die persoonlijk op de hoogte wordt gesteld. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Handige informatie

  • Gedurende de Proefles 10-daagse kun je gratis deelnemen aan diverse lessen.
  • Creativiteit speelt een belangrijke rol in persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om tekenen, fotograferen, edelsmeden of beeldhouwen; er is voor elk wat wils. Je kunt ook kiezen voor een les modern jazz, pilates of een barre workout, of je fantasie prikkelen met toneelspel. Muziek maken, zingen of in een band spelen behoren ook tot de mogelijkheden. De keuze is enorm!
  • RICK biedt deze proeflessen aan op verschillende locaties in Weert, Stramproy, Nederweert en Budel. Zo kun je bijvoorbeeld fotograferen, toneel spelen en pilates volgen in Weert, tekenen en schilderen in Stramproy en Budel, en een les kunstbeschouwing (inclusief een atelierbezoek) in Nederweert. Een muziekinstrument uitproberen kan op alle locaties en op verschillende dagen en tijdstippen.
  • Zorg ervoor dat je op tijd je plek reserveert. Vol = vol. Deelname aan de Proefles 10-daagse is gratis, maar een no-show wordt niet gewaardeerd.

Aanmelden voor de Proefles 10-daagse kan via rickraakt.nl/proefles10daagse.

Deel dit bericht
Geef reactie