Restaurant De Toerist sluit zijn deuren

Economie Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto - De Toerist

Restaurant de Toerist aan de Maaseikerweg sluit op zondag 1 september definitief. Het restaurant, geliefd bij vele gasten, ontvangt deze week voor de laatste keer bezoekers. Dankbaarheid en mooie herinneringen staan hierbij centraal, zo is te lezen via Facebook.

Meer dan alleen eten

Restaurant de Toerist bood door de jaren heen meer dan alleen eten. Het werd een plek waar vriendschappen ontstonden en mijlpalen werden gevierd. Warme avonden vol gezelligheid maakten de sfeer uniek. Lachende gezichten en tevreden blikken na een heerlijke maaltijd benadrukten deze bijzondere ambiance.

Laatste weekend van De Toerist

Dit weekend biedt een laatste kans om te genieten van wat Restaurant de Toerist zo bijzonder maakte. Iedereen is welkom om een glas te heffen en afscheid te nemen in een vertrouwde omgeving die voor velen als een tweede thuis voelde.

Verder in Bree

Na de sluiting volgt een nieuw avontuur met Rona’s Cuisine in het Belgische Bree. Dit restaurant aan ‘T Hasseltkiezel 19A zal met een fris concept voortbouwen op de traditie van gastvrijheid en culinaire beleving. Rona’s Cuisine wil nieuwe verhalen en mijlpalen verwelkomen en hoopt een even belangrijke rol in de gemeenschap te spelen als zijn voorganger.

Deel dit bericht
Geef reactie