Spare Rib Express in Weert feestelijk geopend

Economie Reageer 2 min. leestijd

Afgelopen woensdag vond de officiële opening van Spare Rib Express aam de Graafschap Hornelaan plaats, een feestje dat zowel jong als oud trok. Het was een middag vol gezelligheid waarbij bezoekers de kans kregen om gratis ribs te proeven en kennis te maken met de ondernemers Rafael & Zara achter deze nieuwe vestiging.

De geur van vers bereide ribs vulde de lucht en trok menig nieuwsgierige voorbijganger naar binnen. De bezoekers werden verwelkomd met open armen en genoten zichtbaar van de smaakvolle gerechten die speciaal voor deze openingsmiddag werden bereid.

Naast de heerlijke proeverij bood de middag ook de gelegenheid voor de buurt en geïnteresseerden om de gezichten achter Spare Rib Express Weert te leren kennen. De ondernemers deelden hun passie voor lekker eten en spraken met enthousiasme over hun plannen om de beste spareribs van de stad te serveren. Inmiddels zijn ze al een aantal weken open en hebben ze hun draai goed gevonden.

Met een heerlijke sfeer, smakelijke ribs en vriendelijke ontmoetingen, was de feestelijke opening van Spare Rib Express Weert een succes. De nieuwe vestiging heeft een warme start gemaakt en kijkt ernaar uit om een vaste waarde te worden in het aanbod van Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie