Springkussenfestival tijdens koopzondag in Weert

Kinderen Reageer 2 min. leestijd

Het wordt weer klimmen en klauteren in de Weerter binnenstad, want op koopzondag 25 augustus presenteert BIZ Ondernemers het jaarlijkse Springkussenfestival. Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard.

Springkussenfestival

Verspreid over de straten en pleinen in de binnenstad worden bezoekers verrast met tal van luchtkussens, in alle soorten en kleuren. Terwijl de ouders lekker winkelen of genieten op een van de vele terrassen in Weert kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, een aanzicht dat steevast geldt als sfeervolle invulling van de zomerse koopzondag. De maar liefst twaalf verschillende luchtkussens variëren van een ballenbak voor de kleinsten tot een grote stormbaan voor de stoerste kids.

Tegelijkertijd is er voor muziekliefhebbers ook een bijzonder programma. Gitaarvirtuoos Mart Hillen beklimt zondag de kerktoren en zal om 16.00 uur samen met stadsbeiaardier Frank Steijns een concert ten gehore brengen met onder meer muziek van The Eagles. Een uur later volgt nog een optreden bij de terrassen op de Markt.

Koopzondag

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers hun deuren openen van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de gehele stad, uitgezonderd parkeerlocaties met een slagboom.

De koopzondag van de volgende maand is vanwege kermis vervroegd naar 22 september, waarbij winkelend publiek ook wordt getrakteerd op het uitgebreide programma van Cultureel Lint. Op de laatste zondag van oktober staat een Levend Standbeeldenfestival op de kalender. Ontdek meer over belevenissen in het centrum op www.ditisweert.nl en bijbehorende social media.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie