Start contactgroep ‘Verder na verlies’ bij Toon Hermans Huis Weert

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Het Toon Hermans Huis Weert start op maandag 9 september wederom met een contactgroep ‘Verder na Verlies’.

Als je een dierbare verloren hebt, bijvoorbeeld aan kanker, dan staat je hele wereld op zijn kop – niets lijkt meer op wat het was. Zekerheden en vaste patronen zijn weggevallen. Je wordt overweldigd door verdriet en emoties. Je kunt een hele andere kijk krijgen op wat belangrijk en zinvol is in het leven. Daarbij kun je jezelf met al deze gevoelens en gedachtes ook erg eenzaam voelen.

Verder na verlies

Herken je dit en heb je behoefte om met mensen te praten die net als jij te maken hebben met het verlies van een naaste? Dan ben je van harte welkom bij de contactgroep ‘Verder na verlies’. Tijdens deze nabestaandenbijeenkomst worden onder begeleiding van ervaringsdeskundigen verhalen, vragen en gedachten uitgewisseld.

Iedereen die te maken heeft met het verlies van een naaste aan kanker is van harte welkom. Ook wanneer het verlies al langer geleden is. De gespreksgroep is een doorlopende praatgroep waar je altijd in- en uit kunt stappen. De groep is voor iedereen die een weg wil vinden als nabestaande en het verlies op een draagbare manier in het leven wil meenemen.

Praktische informatie

  • Datum: vanaf maandag 9 september 2024 iedere tweede maandag van de maand
  • Tijd: 19.00 tot 20.30 uur
  • Locatie: Toon Hermans Huis Weert, Graaf Jacobstraat 1 in Weert
  • Bijdrage: deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom
  • Aanmelden: via [email protected] of 0495 – 541 444
Deel dit bericht
Geef reactie