Toons Toppers 2024 klaar voor beklimming Mont Ventoux

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Toons Toppers 2024 bij AH Heerschap

De Toons Toppers 2024 van het Toon Hermans Huis Weert e.o. staan na maanden van intensieve training klaar voor de beklimming van de Mont Ventoux op 5 en 6 september. Deze groep van 38 deelnemers, bestaande uit 15 fietsers en 23 wandelaars, gaat de uitdaging aan om de beroemde berg te bedwingen.

Vastberadenheid

Elk van hen heeft een persoonlijke reden om mee te doen: sommigen zijn zelf ziek of herstellen, anderen doen mee als steun voor een naaste of ter nagedachtenis aan een dierbare. Wat hen allemaal bindt, is hun vastberadenheid om deze uitdaging aan te gaan.

Hard getraind

De beklimming van de Mont Ventoux, bekend om zijn kale en imposante top, staat symbool voor de strijd die veel kankerpatiënten dagelijks voeren tijdens hun ziekte of herstel. De afgelopen maanden hebben de Toons Toppers gezamenlijk hard getraind, zowel te voet als op de fiets, om zich optimaal voor te bereiden op deze zware tocht.

Gezonde voeding

Gezonde voeding speelt een cruciale rol tijdens hun verblijf in Frankrijk. Daarom zijn de Toons Toppers zeer dankbaar voor de steun van Albert Heijn Heerschap, die alle ingrediënten voor hun eerste gezonde en voedzame maaltijd heeft gesponsord.

Op donderdag 22 augustus begon de training bij AH Heerschap Boshoven, waar de Toons Toppers hartelijk werden ontvangen met een kop thee of koffie. Als blijk van waardering poseerden de Toons Toppers samen met hun begeleiders, voorzitter Gio de Monte van het Toon Hermans Huis Weert e.o., en Tom van der Putten van de Heerschap Groep voor de fotograaf.

Ondersteuning

Wil je de Toons Toppers 2024 ook steunen? Dat kan! Via de website grootverzettegenkanker.nl/teams/toons-toppers-weert kun je een donatie doen. Met jouw bijdrage steun je zowel het Toon Hermans Huis Weert als KWF Kankerbestrijding.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie