Volle springkussens en terrassen tijdens koopzondag in Weert

Evenementen Reageer 2 min. leestijd
Springkussens en volle terrassen tijdens koopzondag

Zondag werd de binnenstad van Weert omgetoverd tot een levendig springkussenparadijs tijdens de koopzondag. Terwijl de zon heerlijk scheen, genoten zowel kinderen als volwassenen van de kleurrijke springkussens en de gezellige terrassen.

Springkussens

In de straten en op de pleinen van het centrum stonden verschillende springkussens opgesteld in allerlei vormen en maten. Terwijl ouders ontspannen konden winkelen of genieten van een drankje op een van de terrassen, hadden kinderen de tijd van hun leven op de springkussens. Van een vrolijke ballenbak voor de allerkleinsten tot een uitdagende stormbaan voor de stoerste avonturiers, er was voor elk wat wils.

Dans en muziek

Muziekliefhebbers kwamen ook aan hun trekken. Dance & workout studio One in Motion verraste het publiek op de Markt met een energieke flashmob. Daarnaast beklom gitaarvirtuoos Mart Hillen samen met stadsbeiaardier Frank Steijns de kerktoren voor een bijzonder concert, waarbij muziek van onder andere The Eagles ten gehore werd gebracht. Later op de dag volgde nog een optreden bij de terrassen op de Markt.

Volgende koopzondag

Volgende maand vindt de koopzondag al op 22 september plaats, vanwege de kermis. Bezoekers kunnen dan niet alleen shoppen, maar ook genieten van het uitgebreide programma van Cultureel Lint. In oktober staat een Levend Standbeeldenfestival op de planning voor de laatste koopzondag van die maand.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

Deel dit bericht
Geef reactie