Wandeltocht op zondag 15 september in Someren-Eind

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (GekaSkr)

Someren – Op zondag 15 september 2024 organiseert Wandelsportvereniging Hermode een wandeltocht in Someren-Eind. Je hebt de keuze uit verschillende afstanden van 6, 16, of 22 kilometer.

De startlocatie is bij Clubhuis d’n Herd, aan de Willem Alexanderlaan 5, 5712 CA Someren-Eind. Bovendien kun je starten tussen 08.00 en 14.00 uur, zodat iedereen op een geschikt moment kan beginnen.

Wandeltocht voor iedereen

De 6 kilometer route voert je door het dorp Someren-Eind. Daarnaast, als je meer uitdaging zoekt, is er een route van 16 kilometer die richting het Starkriet gaat. Deze twee routes kunnen zelfs gecombineerd worden tot een langere afstand van 22 kilometer. Onderweg op de 16 en 22 kilometer routes is een rustpost ingericht, waar koffie en thee klaarstaan.

Ontspanning en gezelligheid

Na afloop van de wandeltocht is er gelegenheid om in het clubhuis te genieten van een kopje koffie of een warme kom soep. Dit biedt een ideaal moment om andere wandelaars te ontmoeten en na te praten over de tocht. Het clubhuis is geopend tot 16.00 uur, zodat je voldoende tijd hebt om na te genieten. Bovendien zorgt de gezellige sfeer ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Inschrijvingen en kosten

Deelname aan de wandeltocht kost slechts 2 euro per persoon. De volgende wandeltocht staat al gepland voor zondag 3 november 2024, en wederom zal starten vanuit Clubhuis d’n Herd.

Deel dit bericht
Geef reactie