12de editie Truckrun Weert wederom een groot feest

Evenementen Reageer 2 min. leestijd
Truckrun Weert 2024

De 12de editie van de Truckrun in Weert was opnieuw een groot succes. Dit jaarlijkse evenement geeft mensen met een beperking de kans om als bijrijder mee te rijden in een vrachtwagen, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het doel, om deze speciale deelnemers een glimlach te bezorgen, is ook dit jaar volledig geslaagd.

Vrachtwagens

Meer dan 200 vrachtwagens reden een route van 50 kilometer door de gemeenten Weert, Nederweert en Leudal. Langs de hele route stonden talloze toeschouwers klaar om de vrachtwagens en hun bijrijders enthousiast toe te zwaaien. Dit zorgde voor een warme en feestelijke sfeer die overal voelbaar was.

Afterparty Truckrun Weert

De dag begon op het industrieterrein Kampershoek, waar de stoet na het startsein vertrok. Na de indrukwekkende rit kwamen alle deelnemers weer samen op hetzelfde industrieterrein voor een bruisende afterparty. Diverse artiesten zorgden voor het entertainment en er waren volop hapjes en drankjes beschikbaar om de feestvreugde compleet te maken.

Geslaagde editie

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Het zonnige weer trok niet alleen veel publiek langs de route, maar zorgde ook voor een gezellige drukte bij het feestpaviljoen. De 12de editie van de Truckrun Weert was dan ook een evenement om niet snel te vergeten voor de deelnemers.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

Deel dit bericht
Geef reactie