Barkrukken, tapzuilen en meer: inventaris Don Bosco te koop

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Zoek je nog een aantal barkrukken voor in je thuiscafé? Een tapzuil voor op je eigen terras? Of een flinke partij frisdrankglazen? Scherven brengen geluk, want de inventaris van Don Bosco staat te koop.

Eerder dit jaar werd het pand van café en zaal Don Bosco verkocht aan een nieuwe eigenaar. Nu is het tijd om plaats te maken voor nieuwe plannen. Op de locatie op de hoek van de Boshoverweg en Vrakkerstraat zou een wooncomplex met ongeveer twintig appartementen moeten verrijzen.

Hoewel het nog niet duidelijk is hoe de definitieve plannen van de nieuwe eigenaar er precies uit komen te zien, wordt er wel al ruimte voor gemaakt. De complete inventaris van het voormalige Don Bosco wordt per opbod verkocht. Van vaatwasmachines en koelingen tot televisies, statafels, mosselpannen, theeservies en feestartikelen – alles moet weg.

Wie met weemoed terugdenkt aan de tijd waarin Don Bosco het bruisende hart van Boshoven vormde, kan dus nu zijn of haar kans grijpen om een eeuwige herinnering in huis te halen. Om zo’n pareltje uit het voormalige Brökwagterspeliês in de wacht te slepen, heb je tot aanstaande donderdag de tijd om met je geld ‘oeëver de brök’ te komen.

Update: het bericht bevat een knipoog naar de Brökwagters, maar zij hebben geen enkele betrokkenheid bij deze veiling. De aangeboden items kunnen echter wel een mooie herinnering vormen aan de vele mooie momenten die in Don Bosco en het Brökwagterspeliês hebben plaatsgevonden.

Deel dit bericht
Geef reactie