Bestuur MMC Weert treedt af na ophef door pamflet

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto MMC Weert

Onlangs ontstond er ophef bij MMC Weert door een verspreid pamflet waarin de voorzitter zijn zorgen uitte over de overlast rond het voetbalveld. Zowel de voetbalclub als de omwonenden ervaren daardoor hinder, zo stond in het bericht. Volgens De Limburger verwees het pamflet naar allochtonen, wat leidde tot grote verontwaardiging.

Voorzitter stapt op

Vandaag maakte Anton Jacobs, voorzitter van MMC Weert, bekend dat hij opstapt. Hij verklaarde in een brief dat eerdere maatregelen niet voldoende hebben bijgedragen aan het herstel van de rust binnen de vereniging. Om de club een nieuwe kans te geven, hoopt hij dat zijn aftreden voor een positieve wending zal zorgen.

Bestuur solidair

In navolging van de voorzitter besloot het bestuur ook op te stappen. Ze onderstrepen dat rust en stabiliteit noodzakelijk zijn, zodat de vereniging zich weer op de toekomst kan richten. Binnenkort wordt er een ledenvergadering georganiseerd waarin nieuwe bestuursleden zullen worden gekozen. In de tussentijd blijven de huidige bestuurders de lopende zaken behartigen, zodat de continuïteit van de club gewaarborgd blijft.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie