biXbi trotse sponsor van Basketbal Academie Limburg

Spotlight Reageer 2 min. leestijd
Foto via biXbi

biXbi, het nieuwe urban merk e-bikes uit Nederweert, heeft zich met trots verbonden aan Basketbal Academie Limburg als nieuwe sponsor. Deze samenwerking is meer dan alleen een partnerschap; het is een gedeelde ambitie om Weertenaren trots te maken op twee merken die vaak als klein worden gezien, maar groot durven te denken. Zowel BAL als biXbi willen deze kracht dit seizoen met volle overtuiging laten zien.

biXbi Shoot Out

Een van de hoogtepunten van dit nieuwe sponsorschap is de introductie van de ‘biXbi Shoot Out’. Bij diverse thuiswedstrijden van BAL krijgen drie toeschouwers per wedstrijd de kans om hun geluk en basketbaltalent te testen. Vanaf de middenlijn krijgen ze de mogelijkheid om op de basket te schieten. Wie raak schiet, wint een gloednieuwe biXbi ter waarde van € 2.199. Deze unieke actie biedt niet alleen spanning, maar maakt elke wedstrijd een onvergetelijke ervaring.

Jeroen van Veen, voorzitter van BAL, reageert enthousiast op de samenwerking: “Dit partnerschap met biXbi onderstreept onze gedeelde visie. We willen laten zien dat Weert trots kan zijn op zijn lokale helden. We kijken uit naar de sfeer die deze acties tijdens de wedstrijden zullen brengen, en hopen natuurlijk op volle tribunes vol enthousiaste supporters.”

Ook Henk Ruijten, eigenaar van Bikkel Bikes, waarvan biXbi onderdeel uitmaakt, deelt die visie: “BAL en biXbi hebben beide grote ambities. We willen niet alleen onze merken laten groeien, maar ook de mensen in Weert inspireren om trots te zijn op wat we hier samen kunnen bereiken. Met de biXbi Shoot Out voegen we een extra dimensie toe aan de wedstrijdbeleving, en we hopen veel mensen te zien meedoen.”

Speelschema Basketbal Academie Limburg en biXbi

Kom naar de wedstrijden, moedig team PrismaWorxBAL aan en wie weet ga jij naar huis met een prachtige biXbi. Bekijk het volledige speelschema op www.basketbalacademielimburg.nl en volg de socials van @biXbi_cycle voor de aankomende shoot outs.

Deel dit bericht
Geef reactie