Boeken- en platenmarkt in Kelpen-Oler

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Muziekvereniging Sint Liduina

Kelpen-Oler – Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober aanstaande organiseert Muziekvereniging Sint Liduina haar jaarlijkse boeken- en platenmarkt in Gemeenschapshuis Trefcentrum aan de Kerkstraat 2a in Kelpen-Oler.

Deze omvangrijke boeken- en platenmarkt staat volgens de organisatie in de regio bekend als zeer groot, erg goedkoop en uitstekend gesorteerd. Het hele Trefcentrum staat vol met tienduizenden boeken, strips en vinyl. De boeken worden gepresenteerd in meer dan 65 categorieën en staan grotendeels gesorteerd op schrijversalfabet. Zo vind je boeken over onder andere geschiedenis, natuur, reizen, flora en fauna, gezondheid, muziek en sport. Ook kinder-, peuter-, kleuter- en voorleesboeken zijn ruimschoots aanwezig, evenals honderden stripboeken.

De entree voor de boeken- en platenmarkt in Kelpen-Oler bedraagt € 1,- voor volwassenen, kinderen (tot 18 jaar) mogen onder toezicht gratis naar binnen. Parkeren is vlakbij mogelijk en pinnen kan – graag zelfs, aldus de organisatie. De boeken- en platenmarkt is op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Boeken zijn te koop voor € 3,- per kilogram. Ook zijn er honderden lp’s voor € 1,- per stuk en dvd’s en cd’s voor € 0,50 per stuk. In het café zijn drankjes en wafels verkrijgbaar.

De opbrengst van de boekenmarkt is voor de jeugdopleiding en -begeleiding en voor ondersteuning van het muziekonderwijs op de basisschool.

Deel dit bericht
Geef reactie