Boekwinkel Weerter Mannenkoor sluit met uitverkoop

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

De boekwinkel van het Weerter Mannenkoor sluit na dertien jaar voorgoed de deuren. Het pand aan de Wilhelminastraat in Weert krijgt een andere bestemming. Daarom nemen de vrijwilligers met pijn in het hart afscheid.

Naast tweedehands boeken verkochten ze ook cd’s, lp’s en dvd’s. Ruim 20 vrijwilligers hebben jarenlang geholpen om duizenden boeken en geluidsdragers een nieuw leven te geven. Vanaf 1 oktober stopt het koor met het aannemen van boeken, omdat de sluiting nadert.

Boekwinkel voorzag in behoefte

Het Weerter Mannenkoor wil iedereen bedanken die door de jaren heen boeken heeft gedoneerd en zo heeft bijgedragen aan het succes van deze bijzondere winkel. De winkel vervulde niet alleen een sociale functie, maar voorzag ook in de behoefte van boekenliefhebbers in de regio.

Uitverkoop tegen spotprijzen

Nu het einde nadert, roept het koor op om de laatste duizenden boeken en geluidsdragers een nieuw thuis te geven. Voor elk wat wils! Om de verkoop te stimuleren, zijn er speciale acties. Vrijwel alle boeken, cd’s en dvd’s worden nu tegen spotprijzen aangeboden.

De opheffingsuitverkoop in de boekwinkel is elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur aan de Wilhelminastraat 54 in Weert.

Deel dit bericht
Geef reactie