ENTC-leden maken indruk op WK en EK in Polen

Sport Reageer 2 min. leestijd

De Weerter waterskivereniging ENTC viert de geweldige prestaties van drie van haar leden, die recent deelnamen aan het WK en EK Cableski in Polen. Emma van Gool, Ravi Poell en James Exell vertegenwoordigden Nederland samen met teamcaptain Gerard Kobes (Groningen) en waterskiester Puck Elsendoorn. Het team streed tegen ’s werelds beste waterskiërs en maakte grote indruk.

WK en EK

Het WK vond plaats van 13 tot 15 september, gevolgd door het EK van 17 tot en met 22 september op de locatie Wake Zone Stawiki. Deze toernooien omvatten verschillende disciplines zoals trickski, slalom en springen.

Prestaties

James Exell (ENTC) nam deel aan trickski en slalom, waarbij slalom zijn favoriete onderdeel bleek te zijn. Hij eindigde uiteindelijk op een verdienstelijke vierde plaats. Ravi Poell (ENTC) behaalde twee bronzen medailles, zowel in de slalom als overall tijdens het EK. Ook Gerard Kobes uit Groningen keerde huiswaarts met twee bronzen medailles, voor springen en overall op het EK.

Emma van Gool (ENTC) wist tijdens het EK haar persoonlijke record te verbreken met een sprong van 20,5 meter, een indrukwekkende prestatie. Daarnaast eindigde ze als zevende in de slalom.

Trots

ENTC is trots op de prestaties van alle deelnemers en nodigt iedereen uit om zelf de sensatie van waterskiën te ervaren. Interesse in een gratis proefles? Aanmelden kan eenvoudig via de website van ENTC.

Deel dit bericht
Geef reactie