Frontale aanrijding in S-bocht op Geuzendijk in Weert

112 Bijgewerkt op 26 september 2024 om 23.43 uur Reageer 1 min. leestijd

Update – Donderdag omstreeks 21.20 uur vond er een ernstig ongeval plaats op de Geuzendijk in Weert. Twee auto’s botsten frontaal op elkaar in de S-bocht tussen Budel en Weert.

Brandweer en traumahelikopter

Beide bestuurders raakten gewond. Door de ernst van het ongeval werd niet alleen de brandweer opgeroepen, maar ook een traumahelikopter ingezet. De helikopter landde vlakbij de Geuzendijk, waar het Mobiel Medisch Team (MMT) het ambulancepersoneel bijstond.

Twee gewonden

De brandweer assisteerde bij het bevrijden van één van de slachtoffers uit een auto. De weg tussen Budel en Weert werd tijdelijk afgesloten om hulpdiensten de ruimte te geven. Het Mobiel Medisch Team heeft samen met het ambulancepersoneel de slachtoffers ter plaatse gestabiliseerd. De gewonde man en vrouw zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Geuzendijk dicht vanwege onderzoek

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoekt het incident om de exacte oorzaak te achterhalen. De Geuzendijk blijft daarom nog enige tijd afgesloten.

Enkele persoonlijke spullen uit een van de voertuigen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Burgemeester Vlecken was aanwezig op de plaats van het ongeval om zich te laten informeren over de situatie.

Bekijk een video: https://youtu.be/2o-ATtP9EWM

Deel dit bericht
Geef reactie