Getuigen gezocht van poging tot bedrijfsinbraak in Ospel

112 Reageer 2 min. leestijd

Ospel – De politie onderzoekt momenteel een poging tot bedrijfsinbraak in Ospel. De poging tot inbraak is gepleegd tussen donderdag 12 september 23.00 uur en vrijdag 13 september om 08.00 uur in de omgeving van de Houbenbaan in Ospel.

Getuigen bedrijfsinbraak Ospel

Heb jij een of meerdere personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen? Of heb je verdachte voertuigen in de straat of in de omgeving opgemerkt? Heb je informatiegegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien of gehoord? Of heb je camerabeelden, foto’s en andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan direct contact op met de politie door dit formulier in te vullen of te bellen naar 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Alles wat je is opgevallen waarvan je vermoedt dat het te maken heeft met deze poging tot bedrijfsinbraak aan de Houbenbaan in Ospel, kan van belang zijn voor het onderzoek van de politie. Ook details waarvan je misschien niet verwacht dat ze belangrijk zijn, zijn welkom. Het registratienummer van deze zaak is 2024150025.

Meerdere inbraken

Deze getuigenoproep van de politie werd verstuurd via Burgernet. Eerder deze ochtend werd er ook al een getuigenoproep verstuurd vanwege een bedrijfsinbraak aan de Wilhelminasingel in Weert.

Deel dit bericht
Geef reactie