Greep naar de Hoorn levert mooie opbrengst op voor goede doelen

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Greep naar de Hoorn 2024

Afgelopen zaterdag vond de 27e editie van de Greep naar de Hoorn plaats in Weert onder perfecte weersomstandigheden. Het evenement werd opnieuw georganiseerd door Stichting Weerter Bedrijven Competitie en ging dit jaar voor de tweede keer van start vanuit de Bosuil.

37 teams deden mee met Greep naar de Hoorn

De Greep naar de Hoorn wordt elk jaar mogelijk gemaakt door de inzet van de Weerter Service Clubs, in samenwerking met organisaties zoals Scouting Tungelroy, Brandweer Stramproy en een aantal sponsoren. Tijdens de dag streden 37 teams tegen elkaar in 14 uitdagende spellen, verspreid over verschillende locaties in Weert. Deze editie werden onder andere Weert FM, zwembad De IJzeren Man, het Molenakkerpark, het Blauwe Meertje en College Weert ingezet.

Prijsuitreiking en goede doelen

De dag werd afgesloten met een energieke prijsuitreiking door Paul Hannen. Voorzitter Rob Verbrugge van Stichting Weerter Bedrijven Competitie kijkt terug op een succesvolle editie van Greep naar de Hoorn. Het evenement draait niet alleen om plezier, maar ook om het inzamelen van geld voor lokale goede doelen. Dit jaar werd maar liefst €25.000 opgehaald.

Top 3 2024-editie

De top drie van dit jaar bestond uit:

  1. Trespa International
  2. Lammers Beton
  3. Junior Kamer Weert

Een fotobijdrage van Carlo van Hout

Deel dit bericht
Geef reactie