Kom jij naar de banenmarkt op vrijdag 4 oktober?

Spotlight Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto via Werk.kom

Werkgevers en werkzoekenden opgelet: op vrijdag 4 oktober organiseren Werk.Kom en UWV Midden-Limburg een bruisende banenmarkt in het stadhuis van Weert. Scholieren, werkzoekenden en baanveranderaars zijn deze middag van harte welkom om kennis te komen maken met werkgevers.

Uitnodiging

Elkaar ontmoeten, ondernemers en werkzoekenden aan elkaar voorstellen en laagdrempelig kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt ontdekken; dat zijn de doelen van deze banenmarkt. Als werkzoekende kun je vrijblijvend in gesprek gaan met werkgevers. Heb jij al een baan? Ook dan ben je zeker welkom. Deze middag kun jij je oriënteren op de mogelijkheden die er voor jou liggen op de arbeidsmarkt.

Scholieren zijn eveneens van harte uitgenodigd voor de banenmarkt. Tijdens deze middag kunnen zij ongedwongen in gesprek met ondernemers uit de regio. Wie weet verlaat je het evenement wel met een stageplek of bijbaan in the pocket!

Er zijn op deze middag werkgevers uit alle sectoren aanwezig: van techniek tot industrie, horeca tot non-profit. Er is werk op allerlei opleidingsniveaus.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 4 oktober 2024
  • Tijd: 14.00 tot 16.30 uur
  • Locatie: Stadhuis Weert, Wilhelminasingel 101 in Weert

Plek voor werkgevers op de banenmarkt

Ben je werkgever en heb je vacatures? Er zijn nog slechts enkele plekken voor de banenmarkt beschikbaar. Wil jij je aanmelden als standhouder, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Bekijk hier een video over de banenmarkt: https://wdg.li/ohgfak0

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie