Laatste rommelmarkt Tuinpark Lamershof drukbezocht

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen zondag stonden er lange rijen voor de poorten van Tuinpark Lamershof. De laatste editie van de jaarlijkse rommelmarkt trok veel bezoekers naar de Altweerterkapelstraat om nog één keer een mooie aanwinst te scoren en daarmee het tuinpark financieel te ondersteunen.

Veel animo

Op de binnenplaats naast het clubgebouw werd volop gesnuisterd, gehandeld en gekletst. Van boeken en platen tot glaswerk en meubels – overal waar men keek lag of stond wel iets interessants. Binnen, in de kantine van het clubgebouw, vond bovendien een veiling van antiek en waardevolle items plaats. Onder toeziend oog van veel belangstellenden werden hier diverse bijzondere items per opbod verkocht.

Laatste rommelmarkt

Met deze succesvolle editie van de jaarlijkse rommelmarkt bij Tuinpark Lamershof komt er een einde aan een tijdperk. Zo’n 35 edities werden er georganiseerd, maar aangezien er geen opvolger voor organisator Piet Hermans gevonden is, blijft het daarbij. Samen met een aantal andere vrijwilligers was hij het hele jaar door bezig met de organisatie van de rommelmarkt. Bekijk hier een sfeerreportage van het resultaat van hun werk:

Deel dit bericht
Geef reactie