Mensen betuigen massaal steun aan aangereden kater Harrie

Dieren Reageer 2 min. leestijd
Kater Harrie - Foto via Dierenartsenpraktijk Ell

Ell – Een bericht van Dierenartsenpraktijk Ell over een aangereden zwarte kater in Weert, genaamd Harrie, veel reacties losgemaakt op sociale media. De praktijk plaatste een oproep om de eigenaar van de kat te vinden, nadat hij was binnengebracht na een aanrijding op de Graafschap Hornelaan.

De oproep, met van een foto van de gewonde kater, werd honderden keren gedeeld. Vele mensen uitten hun bezorgdheid en hoopten op een goede afloop.

Kater Harrie aan de beterende hand

Gelukkig gaat het nu beter met Harrie. De dierenartsenpraktijk laat in een update weten dat, hoewel een van zijn pootjes verlamd is, er nog hoop bestaat op herstel. Het positieve nieuws is dat Harrie goed eet, drinkt en zich op andere manieren prima redt. Zijn oog, dat eerst flink beschadigd was, laat ook verbetering zien.

Naar dierenasiel

Na de eerste zorg bij de dierenartsenpraktijk wordt Harrie nu liefdevol opgevangen door Dierenasiel de Beestenboel. Hier kan hij verder aansterken en de nodige rust krijgen.

Eigenaar nog onbekend

De eigenaar van Harrie heeft zich nog niet gemeld, maar er blijft hoop dat dit binnenkort gebeurt. De vele betrokken reacties op sociale media tonen aan dat Harrie veel steun ontvangt. Dankzij de snelle en goede zorgen van zowel de Dierenartsenpraktijk Ell als Dierenasiel de Beestenboel in Weert ziet de toekomst van Harrie er steeds beter uit. Harrie is in goede handen en maakt een kans op volledig herstel.

Deel dit bericht
Geef reactie