Nieuwe startlocatie voor Heksenheuveltocht TWC Nederweert

Sport Reageer 1 min. leestijd
TWC Nederweert

Nederweert – De bladeren vallen van de bomen en bij veel fietsliefhebbers begint het te kriebelen. Ze ruilen de racefiets in voor de mountainbike of gravelfiets. TWC Nederweert organiseert op zondag 17 november de Heksenheuveltocht, een sportieve uitdaging door prachtige natuurgebieden. Fietsers kunnen kiezen uit verschillende afstanden.

Dit jaar is de startlocatie vernieuwd. “We starten dit jaar vanaf café zaal Le Winne aan Boeket 6 in Nederweert. Jaren geleden vertrokken we hier ook en dat beviel goed. Deelnemers kunnen hun auto’s op loopafstand parkeren. De zaal kunnen we zelf aankleden en veranderen in een heksenskeet. Ook kunnen we wat extra’s doen voor de fietsers die over de finish komen. Een warm broodje knakworst of dampende erwtensoep gaan er dan geheid in. Allemaal redenen voor ons om te kiezen voor deze nieuwe startlocatie,” vertelt voorzitter Kees Helderman.

TWC Nederweert viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum. Tijdens de Heksenheuveltocht krijgt dit bijzondere moment ook aandacht. Zet als fietsliefhebber zondag 17 november in de agenda. Meer informatie kun je vinden via: twcnederweert.nl.

Deel dit bericht
Geef reactie