Ontmoeten doet goed voor jonge mensen met dementie

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Punt Welzijn organiseert in samenwerking met Hulp bij Dementie en Land van Horne de bijeenkomsten ‘Ontmoeten doet goed’. Deze bijeenkomsten zijn speciaal gericht op jonge mensen met dementie en hun naasten. Je kunt deelnemen op zaterdagmiddag 5 of woensdagavond 9 oktober bij het Keenter Hart in Weert.

Helaas worden steeds meer mensen op jonge leeftijd getroffen door een vorm van dementie. Er zijn nog te weinig voorzieningen en activiteiten die aansluiten bij de behoeften en wensen voor deze doelgroep. Dit is de reden waarom Land van Horne, Hulp bij Dementie en Punt Welzijn in gesprek willen gaan met jonge mensen met dementie uit Weert en Nederweert. Op basis van hun wensen en behoeften zullen de organisaties starten met het aanbieden van activiteiten zoals zwemmen, wandelen, schilderen of heel iets anders.

Bijeenkomsten voor jonge mensen met dementie

Speelt er bij jou een vermoeden van dementie en ben jij 70 jaar of jonger? Dan ben jij, samen met je partner/mantelzorger/naaste van harte uitgenodigd om hier samen met de organisaties over in gesprek te gaan. De bijeenkomsten vinden plaats in het Keenter Hart, aan het Sint Jozefskerkplein 3 in Weert, op

  • Zaterdag 5 oktober van 13.30 tot 15.00 uur en
  • Woensdag 9 oktober van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar [email protected]. Wil je graag meer informatie over de bijeenkomsten? Neem dan contact op met je casemanager of mail naar [email protected].

Deel dit bericht
Geef reactie