Overleden man in Maarheeze komt uit Maaseik en was in zeil gewikkeld

112 Reageer 2 min. leestijd

Maarheeze – In een geparkeerde auto aan de Fazantlaan in Maarheeze is gisteren een lichaam gevonden. Het slachtoffer, een 57-jarige man uit het Belgische Maaseik, is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. De politie onderzoekt de zaak van de overleden man grondig en roept getuigen op zich te melden.

Overleden man verpakt in zeil

Zaterdagmiddag viel een blauwe Renault Laguna, die al enige tijd op de Fazantlaan stond, op bij omwonenden. Forensisch onderzoek van de politie bracht aan het licht dat er een lichaam op de achterbank in de auto lag, verpakt in zeil. Deze schokkende ontdekking leidde tot de inzet van een Team Grootschalige Opsporing (TGO) dat direct een uitgebreid onderzoek startte.

Uitgebreid onderzoek

Om de situatie goed in kaart te brengen, werd de Fazantlaan urenlang afgesloten. Een politiehelikopter werd ingezet en rechercheurs hebben de omgeving doorzocht. De auto is meegenomen voor verder sporenonderzoek. Wat er precies met het slachtoffer is gebeurd en waarom, is nog onduidelijk. De politie doet intensief onderzoek naar de toedracht, maar kan op dit moment geen verdere details geven.

Oproep aan getuigen

De politie roept mensen op die mogelijk meer weten over het incident om zich te melden. Heb je die dag of in de dagen ervoor iets opvallends gezien in de buurt? Of heb je informatie over de blauwe Renault Laguna met Belgisch kenteken en waar deze is geweest? Ook als je mogelijk relevante camerabeelden hebt, of iets weet over de achtergronden van het slachtoffer of betrokkenen, vraagt de politie je om contact op te nemen.

Iedereen die informatie heeft, ook als het klein lijkt, wordt verzocht de politie te bellen via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

Bekijk een video van het onderzoek: https://youtu.be/TwiiziL2qFw

Deel dit bericht
Geef reactie