Plotselinge annulering concert in Bosuil door scheur in concertzaal

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - De Bosuil

Geheel onverwacht is vanavond een concert in Poppodium De Bosuil geannuleerd. Het concert zou om 20.30 uur van start gaan. Tijdens werkzaamheden is er een onveilige situatie ontstaan, zo meldt De Bosuil op haar website.

Bezoekers al om 10.00 uur voor de deur

Vanavond zou de Oekraïense electro-folkband Go_A optreden in de Weerter muziektempel. De gehele dag was er niets aan de hand. De band installeerde de benodigde instrumenten, deed en soundcheck en de eerste bezoekers zaten al om 10.00 uur ’s ochtends voor de deur klaar om het beste plekje te bemachtigen.

Onveilige situatie in Bosuil

Tot een uur geleden. Toen werd bekend dat het concert geannuleerd moest worden. “Helaas zijn wij genoodzaakt om het concert van Go_A vanavond niet door te laten gaan. Dit i.v.m. het ontstaan van een onveilige situatie bij bouwwerkzaamheden aan het pand”, aldus De Bosuil op de website.

Scheurvorming in de muur

De band zelf deelt ook beelden van binnenuit. Daarop is te zien dat er scheurvorming is ontstaan in de muur van de concertzaal. “Er is een onveilige scheur ontstaan bij de airconditioning”, is te lezen via Instagram. De band biedt haar verontschuldigingen aan. Maar net als De Bosuil benadrukken ze dat veiligheid van iedereen voorop staat.

Passende oplossing

Wat de eventuele gevolgen voor de komende dagen zullen zijn is nog onbekend. Houd daarvoor de website en social media van De Bosuil in de gaten. Na vanavond gaat men op zoek naar passende oplossing en hierover volgt op kort termijn meer informatie. De bezoekers krijgen hun geld terug van de gekochte tickets.

Deel dit bericht
Geef reactie