Postcode Loterij deelt 1 miljoen euro uit op Tuurkesweg

Algemeen Reageer 3 min. leestijd
Foto via Postcode Loterij door Amy van Leiden Fotografie

Twaalf bewoners van de Tuurkesweg in Tungelroy, postcode 6006 SG, werden afgelopen woensdag aangenaam verrast. Met hun deelname aan de Postcode Loterij wonnen zij gezamenlijk 1 miljoen euro. De twaalf geluksvogels die meespelen met de winnende postcode ontvingen bedragen van 66.666 euro tot 200.000 euro. Nicolette van Dam verrast de winnaars met het mooie nieuws.

Gouden enveloppen op de Tuurkesweg

Nicolette is met haar team afgereisd naar de tweede winnende postcode van Postcode Loterij Miljoenenrace. De rode Postcode Loterij-bus stopt deze keer in de gemeente Weert, aan de Tuurkesweg. Met twaalf goed gevulde enveloppen belt Nicolette bij de winnaars aan.

Mathilde en Theo spelen mee met drie loten en winnen daarmee maar liefst 200.000 euro. De winnaars vertellen: “We zetten een deel opzij voor de kinderen en Theo kan hierdoor wat eerder met pensioen. Geweldig!” Luc en Antoinette winnen met hun lot 66.666 euro. Blij vertellen de winnaars: “Een prachtig bedrag om te winnen, we gaan lekker op vakantie.” Ook Anneke en Pierre spelen mee en vallen in de prijzen. Met hun lot winnen ze ook 66.666 euro. Een grote verrassing, ze vertellen: “We gaan bijna op vakantie dus daar zetten we zeker de bloemetjes buiten. De auto is ook aan vervanging toe. Het geld krijgt een mooie bestemming!” 

Te Land, Ter Zee en in de Lucht

De race om als snelste van de schans te suizen en de bel te luiden is in het legendarische Nederlandse televisieprogramma ‘Te Land, Ter Zee en in de Lucht’ in volle gang. Vanaf 31 augustus is het programma vier weken lang iedere zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. De uitreiking van de Postcode Loterij aan de winnaars van de Tuurkesweg in Tungelroy is te zien tijdens het programma. 

Miljoenenrace

Tegelijkertijd racen ambassadeurs Nicolette van Dam en Quinty Trustfull het land door. Zij reiken in maar liefst zestien postcodes een miljoen euro uit tijdens de Postcode Loterij Miljoenenrace. De eerste vier uitreikingen zijn wekelijks te zien in het programma Te Land, Ter Zee en in de Lucht. De Miljoenenrace eindigt spectaculair op 26 september, wanneer ambassadeurs Nicolette van Dam, Quinty Trustfull, Humberto Tan, Winston Gerschtanowitz, Gaston Starreveld en Caroline Tensen in één dag door het land reizen om deelnemers uit de overige twaalf winnende postcodes te verrassen met een miljoen euro.

Deel dit bericht
Geef reactie