Rotary Club Weert organiseert filmavond voor het goede doel

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Filmavond Rotary Weert

Op woensdag 25 september vindt de jaarlijkse Rotary Filmavond plaats, georganiseerd door Rotary Club Weert in samenwerking met Gotcha! Cinema. Dit is de 14e editie van het evenement dat wordt gehouden om een goed doel te steunen.

Exclusieve vertoning van Widow Clicquot

De film die tijdens deze bijzondere avond exclusief vertoond wordt, is Widow Clicquot. In deze inspirerende film speelt Haley Bennett de rol van Barbe-Nicole, de ‘Grande Dame van de Champagne’. Op jonge leeftijd trouwt ze met François Clicquot, de erfgenaam van het beroemde Clicquot-champagnehuis. Na zijn overlijden neemt Barbe-Nicole het bedrijf over en zet ze alles op alles om het familie-erfgoed voort te zetten, ondanks de uitdagingen die ze als vrouw in de negentiende eeuw tegenkomt.

Een avond voor het goede doel

De filmavond biedt een unieke kans om te genieten van een mooie film en tegelijkertijd een goed doel te steunen. De kaarten kosten € 30,- en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Gotcha! Cinema, bij leden van Rotary Club Weert of via e-mail ([email protected]). Van elk ticket gaat € 7,50 direct naar de Stichting Weerter Minima. Bij het ticket zijn een welkomstdrankje en hapjes inbegrepen, zowel tijdens de film als tijdens de gezellige nazit. De avond begint om 19.30 uur met een fotomoment op de rode loper, waarna de film om 20.00 uur start.

Rotary Club Weert en Gotcha! Cinema

De organisatie van de filmavond ligt in handen van Rotary Club Weert, in samenwerking met Gotcha! Cinema. De serviceclub maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers die zich inzetten voor vrede en goede onderlinge verstandhoudingen door wereldwijde kameraadschap. Meer informatie over Rotary Club Weert is te vinden op www.rotary.nl/weert.

Deel dit bericht
Geef reactie