Startsein voor bouw woningen Lambroek in Stramproy

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Startsein voor bouw bouwproject Lambroek Stramproy

In Stramproy is vandaag het officiële startsein gegeven voor de bouw van 24 nieuwe woningen in het project Lambroek. Tijdens een feestelijk moment zette de projectontwikkelaar, aannemer, makelaar en toekomstige bewoners de eerste schep in de grond. Ook wethouder Thomas van Gemert nam plaats in een graafmachine om dit symbolische moment te markeren.

Start bouw in oktober

De daadwerkelijke bouwwerkzaamheden beginnen in oktober. Als alles volgens planning verloopt, zijn de eerste woningen rond de kerstperiode volgend jaar klaar. De opleverdatum kan echter afhankelijk zijn van factoren zoals weersomstandigheden.

Gevarieerd aanbod

Lambroek biedt een gevarieerd aanbod van woningtypes, perfect passend in de landelijke omgeving van Stramproy. Dit project sluit aan bij de rustige charme van het dorp. De eerste plannen van dit project dateren uit de jaren negentig, en in 2019 werd het principeverzoek bij de gemeente ingediend. Nu, na jaren van voorbereiding, wordt dit langverwachte project werkelijkheid.

Eerste ontmoeting

Vandaag kregen toekomstige bewoners de kans om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen in een informele setting. Voor veel inwoners van Stramproy is dit nieuwbouwproject dé kans om in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen en tegelijkertijd te genieten van alle moderne gemakken die de nieuwe woningen te bieden hebben.

Deel dit bericht
Geef reactie