SV Laar stuurt Veritas met 5-0 naar huis

Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto door Jan Lemmen

Enkele dagen nadat SV Laar door Sparta Nijkerk met 6-0 uit de selectieronde voor de ‘grote’ KNVB beker was geknikkerd, moest het team in de poulefase van de KNVB districtsbeker aantreden tegen Veritas. De eerste wedstrijd in de poulefase tegen SC Susteren was geëindigd in een 2-2 gelijkspel.

Het werd een ruime overwinning. Al na 3 minuten kopte Jurre Neijnens een voorzet van Stijn Jacobs fraai binnen. In de loop van de eerste helft verloor SV Laar geleidelijk aan het overwicht op Veritas en leek de wedstrijd allesbehalve gespeeld. Echter, in een voor Veritas dramatisch klein kwartiertje trok SV Laar de wedstrijd over de streep. In de 57e minuut schoot Wessel Adriaens de 2-0 binnen en in de 60e minuut scoorde Jurre Neijnens zijn tweede doelpunt. Hierna bepaalde Stijn Jacobs met doelpunten in de 63e en 66e minuut de eindstand op 5-0.

Op zondag 15 september speelt SV Laar de laatste wedstrijd in de poulefase tegen Bruheze uit Helmond.