Twee minuten stilte op kermis voor overleden Hans van Tol jr.

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Kermisgangers in Weert stonden vanavond stil bij het plotselinge overlijden van Hans van Tol jr., ook bekend als Hansje. Om 20.00 uur werd de Weerter kermis even helemaal stil ter nagedachtenis aan de 28-jarige exploitant, die eerder vandaag onverwachts overleed. Honderden mensen verzamelden zich rond de attractie de Turbo Polyp, waar zijn familie een emotionele herdenking hield.

Het overlijden van Hans bracht diepe schok teweeg, zowel binnen de kermiswereld als bij inwoners van Weert en kermisliefhebbers. De familie van Hans kreeg veel steun tijdens de herdenking. Onder de aanwezigen bevonden zich niet alleen familieleden en andere exploitanten, maar ook prominente gasten zoals Atze J. Lubach-Koers van kermisbond BOVAK, burgemeester Vlecken, wethouder Ferrière en leden van het kermisteam.

Om precies 20.00 uur stopten alle attracties op de kermis, en iedereen hield twee minuten stilte ter nagedachtenis aan Hans. Na deze stilte klonk een applaus, gevolgd door het nummer “The Best” van Tina Turner. Dit zorgde voor een moment van verbondenheid en steun voor de familie.

Ook tijdens de kermismis morgen bij de autoscooter op het Kasteelplein zal er aandacht zijn voor het overlijden van Hans van Tol jr.

Bekijk een video: https://youtu.be/xoe0omHQmTI

Deel dit bericht
Geef reactie