VDS Solar Systems in Weert stopt na ruim tien jaar met activiteiten

Economie Reageer 1 min. leestijd
Pand VDS Solar Systems in Weert

VDS Solar Systems in Weert stopt na meer dan tien jaar met zijn activiteiten. Het bedrijf, gespecialiseerd in zonne-energiesystemen, heeft jarenlang klanten geholpen bij de overstap naar duurzame energie.

Politiek

De sluiting is het gevolg van veranderingen in de politieke en regelgevende omgeving rond duurzame energie. Door deze veranderingen werd het voor het bedrijf steeds moeilijker om op het gewenste niveau te blijven opereren.

“Met een zwaar hart moeten wij u helaas mededelen dat VDS Solar Systems haar activiteiten gaat beëindigen. Meer dan 10 jaar was het voor ons een voorrecht om u te mogen helpen en samen te werken aan een duurzame energietransitie,” verklaart de directie via hun website.

Overname van service door InnoviDak B.V.

Ondanks het stoppen van VDS Solar Systems blijft de service en het onderhoud van de zonne-energiesystemen doorlopen. InnoviDak B.V., een vertrouwde partner van VDS, neemt deze taken over. Vanaf maandag 9 september kunnen klanten voor vragen en technische ondersteuning terecht bij InnoviDak B.V in Hoensbroek.

Dank namens VDS Solar Systems

Het team bedankt iedereen oprecht voor het vertrouwen, de loyaliteit en de samenwerking in de afgelopen jaren. Het doet hen verdriet dat ze hun activiteiten niet kunnen voortzetten.

Deel dit bericht
Geef reactie