Win een VIP-kaart voor Kermis Weert

Winacties Reageer 4 min. leestijd

Winactie – De jaarlijkse kermis in Weert staat weer voor de deur. Terwijl de attracties worden opgebouwd, kijken bezoekers vol verwachting uit naar dit gezellige volksfeest. Ieder jaar trekt Kermis Weert mensen van binnen en buiten de regio, die de unieke sfeer willen proeven en de vele spannende attracties willen beleven.

In samenwerking met Kermis Weert organiseert WdG een leuke winactie. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een VIP-kaart. Geniet van gratis ritten in spectaculaire attracties en smul van de lekkerste kermishapjes.

Twee primeurs

Dit jaar presenteert Kermis Weert twee bijzondere primeurs. Allereerst is er ‘Projekt 2’, een gloednieuwe, adrenalineverhogende attractie. De familie Sipkema-Bartling, trotse exploitanten van deze indrukwekkende afterburner, nodigt je uit om de sensatie zelf te ervaren. Je vindt deze spectaculaire attractie op de Markt.

De tweede primeur is ‘The Amazing Flying Pig’, een unieke creatie van de Weerternaar Dirk de Vries. Na vier jaar bouwen is deze attractie eindelijk klaar, en hij staat op het Kasteelplein. Beide primeurs beloven extra spanning en sensatie tijdens de kermis.

Pop-up store

Tijdens de kermis ben je van harte welkom in de tijdelijke pop-up store aan de Nieuwe Markt. Hier kun je genieten van een miniatuur-kermis, exclusieve merchandise kopen en meer te weten komen over de attracties. Daarnaast biedt de pop-up store hulp bij verloren en gevonden voorwerpen.

Actie voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen

Dit jaar kunnen kinderen uit gezinnen met een laag inkomen genieten van een speciale actie. Dankzij de samenwerking van sponsors, kermisexploitanten, Punt Welzijn, Gilde Opleidingen en de Weerter Minimagroep, ontvangen kinderen van 2 tot 18 jaar uit gezinnen met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum kermismunten. Op vrijdag 27 september 2024 kunnen de muntjes opgehaald worden in het stadhuis, waar de wethouder en partners aanwezig zullen zijn.

Jongerenactie: bewustwording over geldzaken

Op maandag 30 september 2024 vindt er een speciale actie voor jongeren van 15 tot 27 jaar plaats. Tussen 14:00 en 17:00 uur kunnen zij in de pop-up store meedoen aan een interactieve quiz over geldzaken. Jongeren die deelnemen maken kans op prijzen en ontvangen kermismunten. Deze actie is bedoeld om op een speelse manier bewustwording over geldzaken en schuldenproblematiek te creëren.

Win een VIP-kaart

Heb je goed opgelet tijdens het lezen? Beantwoord dan de vraag hieronder en maak kans op een VIP-kaart voor Kermis Weert. WdG verloot vijf VIP-kaarten onder de deelnemers die het juiste antwoord insturen.

E-mailadres(Vereist)
Op welk kermisplein vind je dit jaar de pop-up store van Kermis Weert?(Vereist)
Extra controle(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk je deze prijsvraag via de app en wil je deelnemen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: Elke deelnemer kan maximaal twee inzendingen doen per IP-adres of computeraansluiting. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. De prijsvraag loopt tot en met 27 september 2024, 12:00 uur. Deelnemersinformatie wordt nooit gedeeld met derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan het kermisteam van de gemeente Weert. Winnaars halen hun prijs persoonlijk op in Weert, aangezien de VIP kaarten niet worden opgestuurd. Na afloop van de prijsvraag worden alle deelnemersgegevens uit de systemen verwijderd. De winnaars worden vermeld met voorletter en achternaam op deze pagina en ontvangen per e-mail een bericht van WdG.

Deel dit bericht
Geef reactie